ID #1021

Hoe kan ik kortingen verwerken in de rente?

In het scherm ‘Maximale hypotheek’ staat achter sommige producten een sterretje tussen haakjes (*). Dit betekent dat er voor deze producten productgerelateerde kenmerken aanwezig zijn. Onder het tabblad Productgerelateerde kenmerken in hetzelfde scherm kan worden aangegeven van welke kenmerken gebruik wordt gemaakt en is direct het rente-effect te zien. Door weer terug te gaan naar het tabblad Maximale hypotheek wordt dit rente-effect direct verwerkt in het betreffende product. Dit is dan ook te zien in de kolom Rente-effect.

Bij het betreffende leningdeel wordt, onder de rentetabel, nog eens aangegeven welke rentekorting (of opslag) van toepassing is.

Indien de te geven korting voortkomt uit individuele afspraken met de betreffende geldverstrekker, kan bij het leningdeel zelf de rente direct overschreven worden.