ID #1010

"Klasse niet geregistreerd" of "Floating point overflow" bij resultaten

Dit probleem komt vooral voor op Windows Vista en Windows 7 systemen.

Zodra de resultaten worden opgevraagd, of het PFA wordt aangemaakt,
geeft Finix een foutmelding zoals in de titel van dit artikel.

Dit heeft te maken met een, waarschijnlijk beschadigde, installatie van
de Microsoft Office Web Components. Het probleem is eenvoudig te verhelpen
door Finix te sluiten, en vervolgens het OWC11.exe bestand uit te voeren.
Hierdoor worden de grafiek onderdelen opnieuw geinstalleerd.

Finix zal hierna weer resultaten weergeven en documenten aanmaken!