ID #1045

Finix overzetten naar andere PC (oude procedure)

(Deze procedure is vervangen met de nieuwe migratie procedure. U kunt deze procedure hier vinden)

Hierbij het stappen om Finix opnieuw te installeren met behoud van data.

Er wordt vanuit gegaan dat de "oorspronkelijke" versie actueel/up-to-date is.

1. Begin met het downloaden van het installatie-bestand op de nieuwe computer.
    De laatste versie van het installatie bestand kunt u hier vinden.

2. Backup de gehele data\ map op de oorspronkelijke PC.
    Doorgaans staat deze map onder "C:\Program Files\Euroface\Finix\" of “C:\ProgramData\Finix”

3. Installeer een nieuwe Finix op de nieuwe PC, maar sla aan het eind de activatie over.
    Doordat de databases hersteld gaan worden, wordt deze activatie ongedaan gemaakt.

4. Zet de backup map over de nieuw geïnstalleerde Finix/data map en alles overschrijven.

5. In het startmenu staat nu de FinixActivator, geef hier je sleutel en naam op en klik vervolgens op Activeren.

6. Finix is klaar voor gebruik!

Indien je de melding krijgt dat de code reeds gebruikt is,

neem dan contact met ons op om deze te laten resetten.